4.1.12





¡Nos adelantamos a los Reyes! El primer libro del Dr.W "El misteriós cas del sentit extraviat" (Blume) ha revolucionado el planeta entero y es por esta razón que decidimos lanzar un concurso a través de las Redes Sociales, donde no hay fronteras ni distancias. Participar es muuuy fácil:


Si ERES FAN de nuestra página de Facebook, sólo tienes que compartir nuestro vídeo en tu muro.
Si aún NO LO ERES, haz click en "Me gusta" y participa por un fascinante ejemplar de la aventura más intensa de todos los tiempos.

¡Apunta! Comunicaremos el ganador/a el día 14 de enero, fecha de la presentación oficial en la FNAC Triàngle de Barcelona. 

¿El premio? Un libro del Dr.W + un póster + una sorpresa.

SÁBADO 14 DE ENERO - 18HS - FNAC TRIÀNGLE (BARCELONA)

 



Ens avancem als Reis! El primer llibre del Dr.W:  "El misteriós cas del sentit extraviat" (Blume) ha revolucionat el planeta sencer i és per això que vam decidir llançar un concurs a través de les xarxes socials, on no hi ha fronteres ni distàncies. Participar és mooolt fàcil:

Si ETS FAN de la nostra pàgina de Facebook, només has de compartir el nostre vídeo al teu mur.
Si encara NO HO ETS, fes clic a "M'agrada" i participa per un fascinant exemplar de l'aventura més intensa de tots els temps.

Apunta! Comunicarem el guanyador / a el dia 14 de gener, data de la presentació oficial a la FNAC Triàngle de Barcelona.


El premi? Un llibre del Dr.W + un pòster + dos sorpresas.


DISSABTE 14 DE GENER - 18hs - Fnac Triangle (BARCELONA)